Airex blazina CORONA 185 cm

Airex® blazina Corona, mere 185x100x1,5cm, 3,8 kg. 

Najbolj prodajni izdelek Airex. Uporabna  za domačo uporabo, vrtce, šole, športna društva.....Zaradi njene edinstvene sestave in velikosti je dovolj plovna, da na vodi drži odraslo osebo. Priporočamo jo za igro in motorični razvoj dojenčkov in otrok. Najprimernejša blazina za izvajanje vseh programov rehabilitacije, terapije, rekreacije....Dolga življenska doba in higienska odpornost.

 Alcan Airex AG je vodilni svetovni proizvajalec izjemnih terapevtskih in telovadnih blazin. Kot strokovnjak na področju specialnih pen, postavlja Alcan Airex AG na prvo mesto globalne standarde učinkovitosti in kvalitete.

Airex® blazine ne vsebujejo phtalatov ter formaldehydov. Odlikuje jih ozanka Sanitized, ki predstavlja trajno zaščito blazine pred rastjo bakterij in gliv.

Investiranje v Airex® je investiranje v kvaliteto. Ko enkrat izkusite prednosti originalne blazine Airex®, ne boste več uporabili druge.
Izdelki Airex® so primerni za fitnes. jogo, sprostitev, fizioterapijo in rehabilitacijo, za šolske in klubske športe, ter za prosti čas.

Navodila za uporabo in vzdrževanje:

- Pazljivo odvite zaščitno embalažo in shranite priložene prospekte.  Preglejte vsa varnostna opozorila. Blazina je na spodnji strani prepojena s posebnim smukcem, kateri preprečuje spajanje-lepljene blazine in preprečuje deformacije blazine. Smukca nikoli ne odstranjujte! Vsakih 6 mesecev je priporočljivo, da na blazino ponovno nanesete primeren smukec (Baby puder).

- Odstranite spenjalni trak Airex in blazino raztegnite na ravno in suho podlago. Pri tem bodite pazljivi, da na podlagi ni ostrih predmetov.

- Pred prvo uporabo naj bo blazina nekaj ur raztegnjena, da se robovi ne bodo krivili.

-  Blazina ne sme biti speta s priloženim trakom za spenjanje daljši čas, saj lahko pride do deformacije. Trak za spenjanje je primeren le za čas, če je potrebno blazino prenesti na drugo lokacijo. V primeru, da je blazina speta, jo je potrebno vsaj 1x mesečno raztegniti in navlažiti s tanko plastjo smukca, sicer lahko pride do deformacij. Napihljivo blazino zaščitite pred neposrednimi sončnimi žarki. Blazino shranjujte nedosegljiv otrokom. Varno zaprto in na temperaturi med +5 °C in +20 °C.(sobna temperatura). Blazino vedno shranjujte na suhem mestu.

- Blazine uporabljajte samo na način, ki je opisan v teh navodilih za uporabo. Kakršna koli drugačna uporaba velja za neprimerno in lahko povzroči materialno škodo ali celo poškodbe oseb. Na blazino ne stopajte in je ne uporabljajte kot trampolin. Izdelovalec ali prodajalec ne prevzemata odgovornosti za škodo, nastalo zaradi nenamenske ali napačne uporabe.


- Blazino lahko čistite samo z mehko suho krpo, brez čistil. V primeru trdnih madežev pa z mlačno vodo, blazino pa nato temeljito posušit

DARILO: brezplačno priložimo original Airex  trak za spenjanje!

 

Izberi barvo

  • Črna
  • Modra
  • Rdeča
Razpoložljivost: Na zalogi
104,90€