Airex blazina CORONA

Airex® blazina Corona, mere 185x100x1,5cm, 3,8 kg. 

Najbolj prodajni izdelek Airex. Uporabna  za domačo uporabo, vrtce, šole, športna društva.....Zaradi njene edinstvene sestave in velikosti je dovolj plovna, da na vodi drži odraslo osebo. Priporočamo jo za igro in motorični razvoj dojenčkov in otrok. Najprimernejša blazina za izvajanje vseh programov rehabilitacije, terapije, rekreacije....Dolga življenska doba in higienska odpornost.

 Alcan Airex AG je vodilni svetovni proizvajalec izjemnih terapevtskih in telovadnih blazin. Kot strokovnjak na področju specialnih pen, postavlja Alcan Airex AG na prvo mesto globalne standarde učinkovitosti in kvalitete.

Airex® blazine ne vsebujejo phtalatov ter formaldehydov. Odlikuje jih ozanka Sanitized, ki predstavlja trajno zaščito blazine pred rastjo bakterij in gliv.

Investiranje v Airex® je investiranje v kvaliteto. Ko enkrat izkusite prednosti originalne blazine Airex®, ne boste več uporabili druge.
Izdelki Airex® so primerni za fitnes. jogo, sprostitev, fizioterapijo in rehabilitacijo, za šolske in klubske športe, ter za prosti čas.

PRILOŽIMO DARILO: Originalni trak za spenjanje AIREX

Izberi barvo

  • Modra
  • Rdeča
  • Zelena
Razpoložljivost: Na zalogi
99,80€
Cena brez popusta: 129,95€